Smålandskavlen i Åseda

  • 14 sep 2019

Helgen den 26–27 oktober i år arrangerar OK Njudung och Kexholms SK orienteringsstafetten Smålandskavlen. Vill du hjälpa till som funktionär?

I samband med Smålandskavlen arrangeras även en medeldistansorientering, Björkåkramedeln, på lördagen den 26 oktober. På söndagen finns det, förutom nio stafettklasser, även individuella öppna klasser. Samlingsplatsen är Åseda idrottsplats, Stenaparken, och tävlingarna avgörs i terrängen norr om Åseda.

Inför, under och efter tävlingarna finns det flera funktionärsuppgifter. Den som inte har möjlighet att närvara under helgen kan hjälpa till i förväg genom att baka till serveringen, eller till frukosten. Vid ett eller två tillfällen innan tävlingen ska kartor packas. Under tävlingarna behövs till exempel nattvakt och bemanning vid frukost, parkering, logi, vätskekontroller, prisutdelning, servering, direktanmälan och kartinsamling.

Vill du hjälpa till som funktionär under Smålandskalven? Kontakta då tävlingsledare Joakim Karmetun, OK Njudung, på 070-847 01 55 eller smalandskavlen2019@gmail.com.