Nyheter

Resultat Uppvidinge Karusellen

  • 31 aug 2010

Här finns resultat och sträcktider från Uppvidinge Karusellen den 31/8-10.

Skärmar, träning och räkningar.

  • 22 aug 2010

Vi behöver inventera vår utrustning inför 7-manna. Alla som kan tänkas ha orienteringsskärmar hemma bör ta sig en titt. Vi saknar en hel del skärmar. Träningen börjar torsdagen den 2:a september. Vi samlas kl. 18.00 vid elljusspårets parkering. När jag ändå skriver vill jag påminna er som ej betalat vårens tävlingsavgifter. Gå in på CC så finns räkningarna där.

Anmälan Stafett DM 2010

  • 19 aug 2010

Hej det finns nu en intresseanmälan till Stafett DM. Den ligger Under fliken tävling eller så kan ni bara trycka till anmälan.

Karusellen 2010-08-31

  • 19 aug 2010

Kexholms SK inbjuder till Uppvidingekarusellens sista deltävling. TC kommer att vara i brunnsparken i Åseda. Kartan är ritad i skala 1:4000 så vi har beslutat att upprepa fjolårets sprinttema. Övrig information kommer inom kort i vårt PM.

Nya funktioner

  • 1 aug 2010

Hej Jag skulle vilja upplysa alla om att cupen fått lite nya funktioner. Som exempelvis en möjlighet att gå in och ändra eller ta bort ett resultat. Det finns även en databas innehållande alla kläder som finns att köpa i klubben. Man kan även nå Kexholms sida via adressen kexholmssk.se. Det finns även möjlighet att få mailadresser som slutar på @kexholmssk.se om någon är intresserad av detta så är det bara att höra av sig till jonathan_ja@hotmail.com eller Jonathan.anderson@kexholmssk.se