Nyheter

Fixardag i Hackhylte

  • 28 maj 2008

Nu på lördag den 31/5 klockan 10.00 träffas vi vid klubbstugan för en dags arbete.

Uppvidingekarusellen

  • 24 maj 2008

Karusellerna arrangeras enligt följande: Kexholms SK den 10:e Juni och 12:e Augusti Norrhults SOK den 17:e Juni och 19:e Augusti Alstermo IF den 24:e Juni och 26:e Augusti

Uppdatering

  • 23 maj 2008

Jag ber respektive ansvarig för Arrangemang, Träning, Tävling, Löpning, Skidor och Cykel att uppdatera sina respktive sidor med den information som finns tillgänglig på vår Klubben Online sida. Detta för att vi så snart som möjligt skall kunna lämna Klubben Online och gå över till vår nya sida. Saknar ni inloggningsuppgifter kan ni skicka ett mail till jonathan.magnusson@profilgruppen.se så ordnar jag detta.

Anmäl dig till Tjoget!

  • 22 maj 2008

Den 5-6 juli är det dags för Tjoget igen, en av sommarens verkliga höjdpunkter. Självklart hoppas vi att Kexholm ska kunna ställa upp med ett fulltaligt lag.

Välkommen till nya IdrottOnline Klubb!

  • 19 maj 2008

Grattis - nu har er förening tillgång till IdrottOnline Klubb. Det är verktyget där ni via hemsidan kan hantera och publicera all tänkbar information för er förening och lägga upp lag- och gruppsidor inklusive aktivitetskalendrar. Ni har också tillgång till ett mediaarkiv för hantering av dokument och bilder liksom en verktygslåda där ni t ex administrerar föreningens LOK-stödsredovisning och lämnar in årsrapporten till Riksidrottsförbundet.