Var med och skapa ett arrangemang för alla

  • 4 apr 2019

Motionsorientering kommer att arrangeras på onsdagar med början den 24 april. Redan nu öppnas möjligheter för dig som vill vara med och skapa Åseda motionsorientering 2019.

Varje onsdag finns en arrangör som hänger ut banans kontroller i skogen, tar emot deltagarna när de kommer, registrerar deras anmälan och resultat, och plockar in kontrollerna när alla kommit i mål. Detta är trivsamma arbetsuppgifter för en till två personer per vecka. Att hänga ut och plocka in kontroller är bra träning och en fin naturupplevelse, och du får träffa många trevliga människor i samband med arrangemanget. Hör av dig om du vill hjälpa till. Lediga datum och mer information finns i arrangörsinformationen via länk nedan.

Att planera och rita orienteringsbanor är en rolig aktivitet för den som gillar intellektuella och kreativa utmaningar. Du får gärna prova på att lägga banor för Åseda motionsorientering. Instruktioner finns i arrangörsinformationen via länk nedan.

Hör gärna av dig till asedamotionsorientering@outlook.com om du har synpunkter eller idéer om hur vi kan utveckla arrangemanget.

Mer information för deltagare kommer inom kort.

Åseda motionsorientering deltagarinformation

Åseda motionsorientering arrangörsinformation