Laguttagning Smålandskavlen

  • 19 okt 2017

Kexholm ställer upp med två lag i den så kallade Smålandsklassen vid Smålandskavlen 28-29 oktober. Laguppställningarna ser ut som följer:

Lag 1:
1. Björn Karlsson, Natt, 4,2 km, Gafflad, Orange
2. Carl Ekbring, Natt, 4,2 km, Gafflad, Orange
3. Thomas E Eriksson, Dag, 5,2 km, Gafflad, Violett
4. Marcus Svensson, Dag, 4,4 km, Rak, Röd
5. Alexander Livf, Dag, 6,5 km, Gafflad, Violett

Lag 2:
1. Anna Ekbring, Natt, 4,2 km, Gafflad, Orange
2. Tomas Karlsson, Natt, 4,2 km, Gafflad, Orange
3. Jimmy Nicklasson, Dag, 5,2 km, Gafflad, Violett
4. Anders Eriksson, Dag, 4,4 km, Rak, Röd
5. Magnus Eriksson, Dag, 6,5 km, Gafflad, Violett

Det är viktigt att du meddelar lagledaren i god tid vid sjukdom eller annat förhinder. Om vi hjälps åt, så bör det då vara möjligt att hitta en ersättare.

Rekommenderad tid för eventuellt gemensam avresa är klockan 16.00 på lördagen. För söndagen är starttiden fortfarande okänd, så därför är det svårt att rekommendera någon tid för avresa. Försök att vara på tävlingsplatsen i god tid innan din start. Där får du nummerlapp av lagledaren. Tag med egna säkerhetsnålar. Kontrollera att ditt SI-nummer i startlistan är korrekt, och se till att ta med dig rätt SI-bricka. Klubbens vindskydd finns att hämta hos Björn Karlsson för den som vill. Enligt aktuella väderprognoser är det dock liten risk för regn.

Tävlings-PM kommer att publiceras på Smålandskavlens hemsida och i Eventor (se nedan). Läs det! Terrängen består av stigrik, öppen och lättlöpt tallskog. Kuperingen varierar mellan helt platta områden och slänter med branta åsar.

OBS! Under natten till söndagen sker övergång från sommartid till normaltid.

Lagledare är Thomas Eriksson. Hör av dig på 070-356 93 53 om du har frågor.

Lämna gärna en kommentar nedan för att visa att du tagit del av informationen. Det kan även vara ett lämpligt sätt att diskutera samåkning till tävlingen.

Smålandskavlens hemsida

Smålandskavlen i Eventor

Terrängbilder