Ett väl genomfört Tjoget

  • 6 jul 2015

Tack till alla deltagare och supporters!

Vi kan konstatera ett mycket väl genomfört Tjoget av Kexholms SK 2015. I den tryckande värmen stod alla klubbens löpare för fina insatser som genom vilka vi slutligen kunde bärga en mycket meriterande 23:e plats och en placering som näst bästa länslag (7 lag från länet ställde upp). 

 

Ska jag som lagledare ge mig på en kort sammanfattning så konstaterar jag att "bredden var toppen" för Kexholms SK 2015. Det var stabila lopp rakt igenom och alla klubbens löpare presterade i linje med eller över alla prognoser, bästa individuella placeringar stod Patrik Johansson (11:a, str 8), Ola Langvall (13:e, Str 13) och Mariann Johansson (14:e, str 18) för. Men alla stod som sagt för fina lopp! 

 

På temat "bredden var toppen".

 

Vi ställde upp med tre dubutanter i årets Tjogetlag - Anders Nilsson, Axel Eriksson och Alexander Livf. Vi hoppas på att få se mer av er i klubbens färger på så väl Tjoget som andra tävlingar framöver.    

 

Rekorddeltagande på årets Tjoget träningar.

 

Vi ställde - trots att några återbud och förhinder upp med maximala 24 löpare, vi hoppas att samtliga vill vara med även vid Tjoget 2016!

 

Tjoget är för många klubbar och inte minst vår en viktig del av klubbsammanhålliningen och "vi känslan". Det är kul att se så många sluta upp för klubben både vad det gäller förberedelser och genomförande. Stort tack till alla som var med för ert bidrag till ett toppen Tjoget för Kexholms SK 2015.

 

Bredden är toppen!

 

Jonathan Magnusson