Snart dags för Smålandskavlen

  • 23 okt 2014

En ändring har gjorts i laguppställningarna. Anders Eriksson ersätter Jonathan Magnusson i klassen Öppen. Carl Ekbring flyttar då upp till sträcka ett, och Anders går in på sträcka två.

Laguppställningar:

D100:

1. 3,5 km blå Anna Ekbring
2. 2,8 km blå Mariann Johansson

 

H180:

1. 6 km nattsvart Mats Ljungqvist
2. 5,5 km svart Urban Anderson
3. 4 km blå Leif Johansson
4. 6,5 km svart Thomas E Eriksson

 

Öppen:

1. 4 km orange Carl Ekbring
2. 3 km gul Anders Eriksson
3. 5 km blå Patrik Johansson

 

Rekommenderad tid för eventuellt gemensam avresa från Meny är klockan 06.20 på söndag. Mats Ljungqvist och Thomas Eriksson kommer att åka till tävlingen redan på lördagen. Klubbens vindskydd finns att hämta hos Björn Karlsson för den som vill. Enligt aktuella väderprognoser är det dock liten risk för mycket regn.

 

Kontrollera att ditt SI-nummer i startlistan är korrekt, och se till att ta med dig rätt SI-bricka. Försök att vara på tävlingsplatsen i god tid innan din start. Där får du nummerlapp av lagledaren. Tag med egna säkerhetsnålar.

 

PM finns via länkarna nedan. Läs det! Samtliga sträckor i D100 och Öppen är raka. I H180 är alla sträckor utom nattsträckan gafflade. Växling görs med ryggdunk. Därefter springer utgående löpare 500 meter innan den får sin tävlingskarta. Tävlingsområdet är beläget omedelbart norr om området för DM, medel och stafett, 2013. Längre banor kommer troligen att gå även i det området. Terrängen är flack och vegetationen öppen med god sikt, men undervegetationen är riklig, och mossarna tunglöpta.

 

Spring lugnt och säkert, och kontrollera att du stämplar rätt.

 

Lagledare är Thomas Eriksson (070 356 93 53). Ring gärna om du har frågor.

 

Smålandskavlens hemsida

 

Smålandskavlen i Eventor