Hoppa till sidans innehåll

Tjoget 2015

28 JUN 2015 14:34
Tjoget 2015 närmar sig med stormsteg och det känns väldigt roligt att konstatera att Kexholms SK även i år kommer att kunna mönstra ett eget lag i denna klassiska breddbudkavle.
  • Uppdaterad: 24 OKT 2017 22:27

Tjoget arrangeras i år på Kosta flygfält den 4-5/7. 

 

Med förhoppning om att gällande väderprognoser med varmt och fint väder till kommande helg slår in så följer nedan en del praktisk information inför årets tävling för såväl klubbens löpare som supportrar.

 

Först av allt - riktigt roligt att så många visat intresse att vara med i årets Tjogetlag! 25 löpare har anmält sig, maximalt 24 stycken får springa. Detta betyder i dagsläget att vi har en reserv men att alla uppmanas att hålla sig friska och krya inför tävlingen! Skulle någon av er som har blivit uttagna i laget eller står uppsatta som reserv drabbas av, skada, sjukdom eller annat förhinder, meddela detta snarast till lagledare Jonathan Magnusson på 073 23 00 594.

 

Laget då? Angenäma problem har uppstått då så många visat intresse att delta, en del praktiska spörsmål har också varit på tapeten, som lagledare har jag i så stor utsträckning som möjligt försökt att ta hänsyn till dessa samtidigt som jag har haft som målsättning att sätta lagets bästa främst. Laguppställningen kommer att publiceras på hemsidan inom de närmaste dagarna. Jag uppmanar därför alla löpare att hålla utkik här.

 

Samtliga löpare ansvarar för att medta sin Sportidentbricka - stäm av att det sportidentnummer som angivits tillsammans med ditt namn stämmer. För de löpare som springer med klubbens sportidentbrickor så finns dessa uppsatta tillsammans med nummerlappen för aktuell sträcka i klubbtältet.

 

PM finns att läsa här.

 

Varje löpare ansvarar för att vara på plats i Kosta i god tid före sin sträcka. Känner ni er osäkra på när ni ska springa, kontakta lagledaren.


Som alltid så hoppas vi att så många som möjligt tar chansen att komma och njuta av Tjogetstämningen och heja fram vårt lag under såväl lördagens som söndagens sträckor. Under lördagskvällen, så snart som klubbens löpare har gått i mål så bjuder klubben in till gemensamt fika, varmt välkomna så väl löpare som supporters!


Väl mött i Kosta


Jonathan Magnusson - Lagledare

073 23 00 594

 

 

 

Skribent: Jonathan Magnusson
Epost: This is a mailto link

Bli medlem-knapp

Eventor logotyp

 

 

Postadress:
Kexholms SK - Orientering
Box 114
36421 Åseda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kexholms.sk@outlook....