Hoppa till sidans innehåll

Tack alla funktionärer!

31 OKT 2019 12:00
En helg med regn, blåst och solsken. Nästan tusen startande under ett hektiskt dygn. Över tvåhundra boende i skolan och lika många som ville äta frukost. Det var mycket arbete som gjordes denna helg.
  • Skapad: 31 OKT 2019 12:00

Men mycket arbete har också gjorts långt tidigare. Uppstarten av detta projekt gjordes för över ett år sedan. Det har sedan planerats, ritats karta, lagts banor, bakats, gjort inköp, provsprungits, lånats utrustning, jagats sponsorer, snickrats, gjorts nyheter, delats ut reklam och mycket mer. Och än är det faktiskt inte riktigt slut på arbete, återstår fortfarande en del arbete med att avveckla tävlingen.

Det jag har konstaterat är att det finns många i våra klubbar som ställer upp när det behövs. Och tur är väl det, för utan det ideella arbete som gjort skulle vi aldrig kunna ha denna typ av tävlingar.

Så ett STORT TACK till alla som hjälpts åt för att fixa detta!!

Jag planerar att bjuda in till lite fika där jag också kan redovisa lite hur tävlingarna har gått ekonomiskt. Har inte något datum för detta ännu men det dröjer lite då vi måste sammanställa det ekonomiska resultatet först.

Tävlingsledare
Joakim Karmetun

Bli medlem-knapp

Eventor logotyp

 

 

Postadress:
Kexholms SK - Orientering
c/o Leif Johansson, Svenshult Österlund
36433 Åseda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kexholms.sk@outlook....