Hoppa till sidans innehåll

Kom och prova på rullskidor eller lär dig mer om teknik

04 OKT 2016 20:44
  • Skapad: 04 OKT 2016 20:44

Kom och prova på rullskidor eller lär dig mer om teknik. Smålands skidstjärna inbjuder till teknikkväll på rullskidor. Kvällen är för dig som vill utveckla din teknik i klassisk åkstil eller bara prova på. Vi kommer grundligt gå igenom klassisk teknik på rullskidor för de som vill och för nybörjaren ger vi grundläggande tips. Vi riktar oss alltså till alla, både elitmotionären och nybörjaren, gammal som ung.

Inga förkunskaper krävs. Det finns också möjlighet för barn och ungdomar att prova på. Detta är möjligt genom samarbete med Pölder Sport som bidrar med utrustning för utlåning. (Rekommenderad ålder mellan 10-16år) Så passa på att ta med barnen! Vi behöver dock anmälan för möjlighet till att prova.

Instruktörer är Erik Svensson och Martin Rannefors som är projektledare för Smålands Skidförbunds projekt Smålands skidstjärna.

Tid: 25 oktober kl. 18:00-21:00

Plats: Amokabel Arena, Parkvägen

Utrustning: För klassisk rullskidåkning, hjälm och reflexväst. Finns alltså möjlighet att låna både pjäxor, stavar och rullskidor för barn och ungdomar. För vuxna finns det möjlighet att låna rullskidor.

Anmälan/ frågor: via mail till Erik Svensson This is a mailto link

Ange skostorlek och längd på barn/ ungdomar som önskar låna utrustning.

Skribent: Magnus Eriksson
Epost: Adressen Gömd

Bli medlem-knapp

Eventor logotyp

 

 

Postadress:
Kexholms SK - Orientering
Box 114
36421 Åseda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kexholms.sk@outlook....