Hoppa till sidans innehåll

Åseda motionsorientering – summering 2019

17 SEP 2019 12:00
Åseda motionsorientering har arrangerats på onsdagskvällar från den 24 april till den 4 september 2019. Samlingsplatsen har varit elljusspårets värmestuga. Det har funnits en bana, och man har fått starta när man vill mellan klockan 17.30 och 18.30.
  • Uppdaterad: 17 SEP 2019 11:55

På grund av att Smålandskavlen arrangeras i området i slutet av oktober, kunde vi tyvärr inte publicera kartor offentligt. Det innebar att banorna inte fanns tillgängliga i förväg för möjlighet att planera vägval, och inte heller efteråt i Livelox för analys av vägval.

Det har gjorts 178 starter under 19 tillfällen. Det har arrangerats motionsorientering varje onsdag, förutom den 28 augusti, då arrangemanget krockade med Uppvidingekarusellen i Alstermo. Planen var att arrangera september ut, men på grund av arrangörsbrist tvingades vi ställa in de tre sista tillfällena.

Som mest har det varit tretton deltagare, och som minst tre. Tre olika banläggare har lagt banor, och vid flertalet tillfällen har tidigare banor använts. Tio arrangörer har arrangerat under året, i par eller själva. Som mest har en enskild arrangör arrangerat tre gånger.

Ett stort tack till alla som hjälpt till!


Läs mer om Åseda motionsorientering >

Bli medlem-knapp

Eventor logotyp

 

 

Postadress:
Kexholms SK - Orientering
c/o Leif Johansson, Svenshult Österlund
36433 Åseda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kexholms.sk@outlook....