Hoppa till sidans innehåll

32:a på Tjoget

06 JUL 2014 21:29
Kexholms SK slutade på en 32:a plats på Tjoget 2014.
  • Uppdaterad: 24 OKT 2017 22:27

Det var ett Tjoget som innehöll precis det man önskat sig så som fint väder, bra arrangemang, och ett kämpande Kexholms SK som slutade på en värdig 32:a plats efter en avslutande sekundstrid med Kalmar OK.

 

Vi fick se ett par nytillskott i Tjogetsammanhang - Johanna och Ulrika, ett par årspremiärer i Oskar och Victor, comeback av Göran och Ola. Vi hoppas att detta ger blodad tand och att vi ses ute på tävlingar under hösten samt givetvis vid Tjoget 2015.

 

Påhejade av tillresta supporters och lagmedlemmar kunde vi glädjas åt att vi fullföljde tävlingen, två dagar med klubbgemenskap och kämpartakter av samtliga.

 

Tack också till trivselkommitén för fikat på lördagskvällen.

 

Sportsligt kan vi nämna fina kilometertider på långa sträckor av Partrik, Magnus och Thomas samt en 8:e placering som bästa individuella sträckplacering av Oscar på sträcka 5. 

 

Inför Tjoget visste vi att vi hade en del vakanser, att trots detta bortfall  kunna fullfölja tävlingen tycker jag att vi alla ska vara väldigt nöjda med, några ställde upp trots skadebekymmer, andra tog längre och tuffare sträckor än vad de kanske önskat sig några ställde upp även om de inte springer tävlingar så ofta. Det är genom allas insats som vi skapar förutsättningar för klubbtrivsel och gemensamt uppnådda resultat, vägen fram med gemensamma träningar (deltagarrekord för tjogetträningar i moderntid vid träningsavslutningen i "bergaskogen") är en väsentlig del i klubbskälen.

 

Ett stort tack från lagledningen till samtliga som bidragit till klubbens deltagande vid Tjoget 2014!

 

VI ser fram mot fortsättningen på orienteringssäsongen och närmast siktar vi vidare mot Oringen och en höst fylld med bland annat budkavlarna DM-stafetten, Smålandskavlen och 25Manna (vi hoppas på att kanske kunna få se ytterligare något dam-nyförvärv tills dess?).

 

 

 

Skribent: Jonathan Magnusson
Epost: This is a mailto link

Bli medlem-knapp

Eventor logotyp

 

 

Postadress:
Kexholms SK - Orientering
Box 114
36421 Åseda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kexholms.sk@outlook....