Hoppa till sidans innehåll

Stafetten för hela klubben


Vad är Tjoget?
Tjoget är en orienteringsstafett med tjugo sträckor av varierande längd och svårighet, från lätta sträckor på 2,5 kilometer till svåra på 8 kilometer. Årets tävling avgörs utanför Lessebo 6-7 juli. Kexholm har deltagit sedan 1978.

För vem?
Alla är välkomna! Vi anmäler så många lag som behövs för att alla som vill ska få springa. Anmäl dig gärna redan i dag, och försök att påminna andra som kan vara intresserade. Om du inte kan vara med, så är det bra om du anger detta i anmälan. Det underlättar för lagledaren.

Träning
Söndagen den 30 juni har vi särskild Tjogetträning med banor av olika längd och svårighet. För att efterlikna Tjoget, startar de som vill samtidigt i en masstart. Självklart får du starta ensam om du vill. Vi samlas vid elljusspårets värmestuga i god tid innan starten klockan 18.00. Du kan också förbereda dig genom att vara med på onsdagarnas motionsorientering.

Lagledare
Lagledaren sätter samman laget så att alla får springa en lämplig sträcka, ser till så att laget anmäls i tid, och informerar inför tävlingen. Under tävlingsdagarna sköter den lagets kontakter med arrangören m.m. Kontakta Björn Karlsson på 070-587 29 11 om du vill vara lagledare, eller om du vill hjälpa till med några uppgifter.

Mer information
Mer information finns på Tjogets hemsida. Om du saknar inloggningsuppgifter för anmälan, eller har andra frågor, kan du kontakta This is a mailto link, eller Björn Karlsson på 070-587 29 11. 

Anmälan

Tjogets hemsida


Tjoget 2017. Tre sträckor avgörs i nattens mörker. Foto: Tomas Karlsson


Tjoget 2016. Alla åldrar tävlar tillsammans i samma lag. Foto: Magnus Eriksson

Uppdaterad: 28 JUN 2018 15:21 Skribent: Thomas E Eriksson
Epost: This is a mailto link

Bli medlem-knapp

 

 

 

Åseda motionsorientering-knapp

 

Smålandskavlen logotyp

Postadress:
Kexholms SK - Orientering
Box 114
36421 Åseda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link